Probiotika pro vaše tělo Vanilkový Kešu Jogurt
Vanilkový Kešu Jogurt recept
Mnoho lidí sní běžně za den několik druhů živočišných produktů přes maso, mléko, sýry, vejce. Konkrétně u mléčných výrobků můžeme mnohdy narazit na to, že jich jíme více, než by bylo opravdu třeba. Říkáte si, je třeba doplnit vitamíny, minerály, nebo kalcium. Ale, musí tomu tak opravdu být? Opravdu by jogurt měl být vždy vyrobený z mléka? Tak tenhle Vanilkový kešu jogurt vás přesvědčí o opaku. Jogurt totiž může být vyrobený i čistě na rostlinné bázi a navíc vynikající. Nevěříte? Přesvědčte se sami.
Co se týče benefitů, tak pomocí probiotik a fermentací, která proběhně přirozeným procesem zrání posílíte střevní mikroflóru a celkově zažívání i bez pomoci klasických mléčných jogurtů. 1 porce navíc dokáže dobít vaše tělo obrovským množstvím téměř všech důležitých minerálů, jako je například kalcium, aminokyselin a zdravých tuků. Pokud chcete doplnit tělo vitamíny B, A, K, E a kyselinou listovou, tento recept je přesně pro vás.
100 g Vanilkového kešu jogurtu Recept: Vanilkový kešu jogurt Ingredience na 2 – 3 porce:
- 100 g namočených kešu ořechů
- 100 ml vody
- kousek vanilkového lusku
- 40 g medu
- 5 g Bio kokosového oleje
- 2 PL (polévkové lžíce) citronové šťávy
- ½ ČL (čajová lžíce) probiotického prášku nebo vysypat prášek z tablety Ingredience rozmixujte ve vysokorychlostním mixéru do hladké, krémové konzistence.
- Ozdobte 50 g Raw Křupavé POHANKOVÉ GRANOLY Komplex
Kešu Jogurt nechte zrát při pokojové teplotě asi 24 hodin a poté ho uchovávejte v lednici. V lednici vydrží až 3 dny.
Dobrou chuť !